W CENIE OPEN BAR I ALKOHOL BEZ OGRANICZEŃ, WYŚMIENITE MENU
JEDNĄ Z ATRAKCJI BĘDZIE WRÓŻKA
250zł / OSOBA
MENU ANDRZEJKI 2018 Przystawka Mus z cielęciny z wędzoną śliwką zawijany w razowy naleśnik Zupa Krem z pora z oliwą ziołową i prażonym słonecznikiem Danie główne Schab zawijany z grzybami i warzywami korzeniowymi podany z puree ziemniaczano chrzanowym i sałatką z roszponki Bufet z zimnymi przekąskami: Sałatka z grillowaną ośmiornicą,wiejskie wyroby – kiełbasa, kaszanka, salceson, wędliny, smalec, przetwory marynowane, śledź na pumperniklu ze śliwką i pomidorem, śledź zawijany z korniszonami na śmietanie z jabłkiem, sałatka z kurczakiem, serem feta, rukolą i makaronem, tortille zawijane z salami, serem i papryką, legumina z wędzonym łososiem i kremowym serkiem, tymbaliki drobiowe, masło, pieczywo Bufet słodki: Tiramisu, Panacotty, Wybór ciast i ciasteczek Kolacje podana bufetowo: Żurek śląski z białą kiełbasą, Czerwone curry z łososiem, chrupiącymi warzywami i mlekiem kokosowym, Kurczak ze szpinakiem i mozzarellą w sosie z suszonych pomidorów, Makaron penne z owocami morza i oliwkami na białym winie, Czerwona soczewica, Ziemniaki pieczone, Bukiet sałat z winegretemREZERWACJE: 32 264 70 43